تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

توضیحات وکیل تتلو درباره فایل صوتی منتشر شده | ادعای پناهندگی مقصودلو تکذیب شد

وکیل تتلو گفت: درخواست عفو و ماده ۴۷۴ برای اعاده دادرسی در حال بررسی است و هنوز حکم جدیدی در پرونده صادر نشده است.

امیر تتلو

رویداد۲۴| وکیل امیر حسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده تتلو توضیحاتی ارائه کرد.

مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو درباره ویس منتشر شده منتسب به امیر تتلو در فضای مجازی و ادعای درخواست پناهندگی از سوی وی گفت: من این ویس را گوش نداده‌ام و نمی‌دانم محتوای آن چیست البته شنیدم که روز گذشته ویسی منتسب به ایشان در فضای مجازی منتشر شده است، اما از محتوا و صحت آن اطلاع ندارم.


بیشتر بخوانید: درخواست جدید تتلو: تبعیدم کنید!


وی درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش ادامه داد: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.

وکیل امیرحسین مقصودلو پیش از این اعلام کرده بود که امیر تتلو به دلیل ارادت قلبی به ائمه در این روز‌های محرم به مداحی در زندان مشغول است.

درخواست ماده ۴۷۴ ناظر بر اعاده دادرسی کیفری است. این ماده به محکوم‌علیه این امکان را می‌دهد که در موارد خاصی که در قانون آیین دادرسی کیفری مشخص شده است، نسبت به حکم قطعی صادره از دادگاه درخواست تجدیدنظر کند. به عبارت دیگر، اگر حکمی قطعی شده باشد و یکی از شرایط مندرج در ماده ۴۷۴ وجود داشته باشد، فرد محکوم می‌تواند با ارائه درخواست اعاده دادرسی، خواستار بررسی مجدد پرونده خود شود.

منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: امیر تتلو
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
0
0
بعدها که فرار کرد و رفت ، ارادت قلبی به ائمه رو خواهید دید !!!!
فقط مونده این آشغال مداح باشه تا جنس مداحان جور بشه
نظرات شما